Home > PCEye Explore

Tobii_PCEye_Explore_-_2822-Edit-300x144

 

Играй и учи!

 

PCEye Explore е устройство за проследяване на погледа за начално запознаване и добиване на навици в използването на такива устройства, с цел подготовка за използване на устройства като Tobii PCEyeGo.

Може да се използва с лаптоп или настолен комютър с Windows 7 или 8. Изисква USB3 вход.

Не позволява пълно управление на компютъра, но може да се използва с всички програми, които работят с придвижване на мишката и клик с ляв бутон.

Може да се използва от няколко потребители, като за всеки се създава отделен профил.

 

PCEye Explore е устройство за контрол с погледа за начално запознаване и добиване на навици в използването на подобни устройства.

PCEye Explore открива невероятние свят на взаимодействието с поглед за деца и възрастни. Предоставя им лесен и забавен начин да се свикнат с контрола с поглед.

Подходящо е за използване със софтуерни продукти като Look To Learn и EyeFx, които предлагат на децата както възможност за забавление, така и възможност да осъществяват контрол с помощта на погледа си. Това е особено важно при деца, които имат затруднени движения и не могат да взаимодействат с обкръжаващия ги свят по друг начин. Може да се използва с всички програми, които работят с придвижване на мишката и кликване с ляв бутон.

Tobii-Dynavox-PCEye-Explore-2898-Edit-jacksonpollock-495x400 Tobii%20PCEye%20Explore%20-%202858_lernkurve_deuts

Повече информация може да намерите на сайта на Tobii Dynavox – представяне на PCEye Explore.

Устройството може да бъде закупено в България от Интеракта ЕООД, учредена от Фондация “АСИСТ – ПОМАГАЩИ ТЕХНОЛОГИИ” за подпомагане на дейността й.

 

This post is also available in Български.