Home > Tobii PCEye Go

Контролирай компютъра само с помощта на погледа!

– малък и преносим

– закрепва се върху лаптоп или под монитора на настолен компютър

– позволява управление на компютър с помощта на поглед

Tobii_PCEye_Go_Image_Front

Tobii PCEye Go е лесно за използване устройство за проследяване на погледа, което позволява контрол над компютър, лаптоп или таблет с поглед.

Tobii_PCEyeGoPRo_Image_Screen_And_Laptop_Large_NoBlur

С PCEye Go може да се използва интернет, да се пишат е-мейли, да се играят игри, да се ползват социални мрежи, да се използват текстообработващи програми и всички останали програми. Всичко това се случва само с поглед! Така потребителите стават много по-независими, могат да общуват и творят.

 

Устройството се захранва и включва чрез USB кабел и се закрепва под екрана със залепващи се магнитни ленти. Работи с Windows 7 и 8 и позволява да се използва всяко приложение, което работи на компютри, лаптопи и таблети със тези операционни системи.

eyeMobile-slideshow-1

Екипиран с едни от най-добрите възможности за отчитане движението на главата Tobii PCEye Go може да проследява устойчиво очи с различни цветове, с очила, контактни лещи при различни условия на осветление и широк диапазон на движения като ставане от легнало положение без загуба на проследяването.

 

Брошура – представяне на Tobii PCEye Go

Устройството може да бъде закупено в България от Интеракта ЕООД, учредена от Фондация “АСИСТ – ПОМАГАЩИ ТЕХНОЛОГИИ” за подпомагане на дейността й.

 

 

 

 

 

This post is also available in Български.